Tack saa mycket foer Ditt guvernoers-brev Kristofer Erlandson distrikt 2350. Kortare vaegar aer laettare att hantera foer alla parter. Ser framemot kortare brev som blir sanabbare besvarat.

Guvernörsbloggen

Kära medlem i Rotary D2350

Istället för de traditionella månatliga guvernörs-breven kommer jag att ha denna guvernörs-blogg under mitt år. Den ger mig möjlighet att snabbare,oftare och i kortare texter berätta om vad som är på gång eller kommer att ske i Rotary International eller i vårt distrikt. Och den ger dig möjlighet att svara, kommentera eller lämna upplysningar. Denna tvåvägs-kommunikation ser jag fram emot att du kommer att utnyttja. Kontakten med dig och alla andra medlemmar blir annars ganska sparsam. Tillsvidare kommer jag att avisera med email när det finns ett nytt inlägg.

Det som närmast finns att berätta om är Rotary  i Almedalen. Där är vi en stor grupp Rotarianer från sex av våra tio svenska distrikt som kommer att synas väl i blåa T- tröjor med Rotaryloggan på. Vi kommer som ett led i vårt PR-arbete att från ett tält på bästa plats i Visby berätta om vad vi gör…

Ursprünglichen Post anzeigen 109 weitere Wörter